top of page

OM MIG

Min stil er unik og original og jeg skaber voluminøse betagende kunstværker, designs, udsmykninger og udstillinger. Mit arbejde er både innovativt og smukt, hvor hvert stykke formidler en følelse af dybde og detaljer. Jeg sætter en ære i at skabe kunst, der er udtryksfuld, indviklet og enestående.

Det har ført til mange forskellige samarbejder med bl.a Rundetaarn, Tivoli, Frederiksberg Centret, CPH Lufthavn, AYTM, Hotel D’Angleterre, Oscar De La Renta, Isaac Mizrahi, Givenchy, Inwear, Saga Furs, Et Day.

Mit portræt

ATELIERET


 

Velkommen til mit kreative atelier på Vesterbro, hjertet af min kreative proces. Her skaber jeg kunst og design, afholder workshops og rummet fungerer som et showroom.

Træd indenfor og oplev blandingen af franske antikke møbler, mine malerier og mine papirblomsterskulpturer, der alt sammen skaber et inspirerende rum. Alle elementerne samles på en unik måde og repræsenterer den eklektiske stil, jeg har kureret gennem årenes arbejde. Studiet er åbent for besøgende, så book gerne en tid og oplev min kunst på egen hånd.

Franske antikviteter i atelieret
Malerier i atelieret
bottom of page